UA-212924800-1

Camitz 0,2 L, 40⁰ - Vodca

  • Disponibilitate: În Stoc
  • Pret: 40,00 lei

Vodka Sparkling Camitz este o vodcă 100% unică și extraordinară, naturală și răcoritoare, fabricată în Suedia. Folosind numai cereale de cea mai înaltă calitate din celebrele câmpuri de grâu din Scandinavia. Apa provine din renumitele izvoare subterane ale epocii glaciare din Töllsjö, care conțin echilibrul perfect de minerale pentru a produce o astfel de vodcă excepțional de superioară.

Camitz Sparkling Vodka are 40% alc / vol și a fost distilată continuu de cinci ori înainte de carbonatare. Sursa naturală de carbonatare este special filtrată pentru utilizare  și este documentată a fi cel mai curat gaz de acest gen din lume.

Camitz Sparkling Vodka aduce un sens complet nou lumii Vodka și, pur și simplu, este o experiență pe care nu o veți uita niciodată.

Sticla are dop de plută natural brevetat pentru o astfel de bautura spirtoasa distilata, permițându-i să se deschidă cu un zgomot specific  ( vezi videoclip https://www.youtube.com/watch?v=WQ2Ocv9s55M ).Temperatura perfectă de servire pentru vodca Camitz este de 4 grade Celsius, 

Importator STANCIU GOLD SRL - Ploiesti

Pretul afisat include TVA