UA-212924800-1

Lichior cu foite de aur 23,5 k, 50⁰ - Bols Gold Strike 0,5 L - LACRIMILE MIRESEI

  • Disponibilitate: În Stoc
  • Pret: 60,00 lei

Lichior produs de firma olandeza BOLS fondata in 1575 ( firma cu traditie in prepararea lichiorurilor  http://bols.com  ) imbuteliat in sticla sub forma de octogon.

Aromele de scortisoara si foitele de aur 23,5 k va vor incanta gustul, vazul si sufletul ( concentratie alcool 50 % ). Agitati sticla inainte de consum pentru a pune in miscare foitele de aur.. Poate fi consumat simplu sau combinat cu alte bauturi - cocktail; Recomandat a fi servit rece.

Aceasta bautura uneori este numita LACRIMILE MIRESEI, care sunt simbolizate de frunzele mici de aur. Lacrimi de fericire pentru fecioara care a devenit sotie, dar si de tristete pentru faptul ca va parasi casa parinteasca.

Daca o femeie casatorita bea LACRIMILE MIRESEI, este pentru ai reaminti sotului ei juramintele pe care le-a facut in ziua nuntii.

,, Ma alatur tie pentru toata viata. Unde vei fi tu, voi fi si eu, ceea ce vei infrunta tu, voi infrunta si eu ”  

,, Cand vei simti ca nu mai poti, voi fi acolo pentru a lupta alaturi de tine. Voi lua si eu o parte din probleme de pe umerii tai, pentru ca impreuna totul va fi mai usor ”

Echipa www.segero.ro va doreste sa consumati aceasta bautura in mod responsabil si sa o savurati cu placere, marcand momentele frumoase din viata dumneavoastra

Tineri sau mai putin tineri, rasfatati-va mai des cu aceasta bautura si va veti simti mai bine. Meritati sa fiti frumosi, luminosi si fericiti ! Fericirea nu depinde decat de noi ( Aristotel).

Pretul afisat contine TVA