UA-212924800-1

Termeni si Conditii

Siteul www.segero.ro apartine firmei STANCIU GOLD SRL.

Nu aveti dreptul de a copia, distribui, modifica si folosi continut din www.segero.ro fara permisiunea scrisa a STANCIU GOLD SRL.

Folosind site-ul www.segero.ro  sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos.

www.segero.ro  isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

www.segero.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului www.segero.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

In cazul pierderii sau daca sesizati orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, folositi in cel mai scurt timp posibil datele de contact postate pe www.segero.ro.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi deferite autoritatilor in drept si sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Dupa lansarea comenzii, daca sunteti client nou sau care nu ati mai facut comenzi de mult timp, un reprezentant al firmei vă va contacta prin email sau telefonic pentru a confirma comanda ( convorbirea telefonica va fi inregistrata, stergerea ei se va face dupa primirea coletului in caz contrar va fi folosita ca proba la autoritati pentru a recupera cheltuielile de transport tur-retur conform facturii firmei de curierat si daca va fi cazul alte cheltuieli care survin dintr-un eventual proces pentru recuperarea cheltuielilor de transport - avocat, taxe, dobanzi, daune ). 

Prin lansarea comenzii va angajati sa  primiti- ridicati coletul, aceasta fiind o comanda ferma.

STANCIU GOLD SRL isi rezerva dreptul a refuza orice comanda din motive interne.

In general comenzile lansate si confirmate in zilele lucratoare pana in ora 13 vor fi pregatite si expediate imediat putand ajunge la dumneavoastra, a doua zi lucratoare. Pot aparea si diferite sincope, dar ne straduim ca impreuna cu firma de curierat sa reusim sa ajungem cu produsele la dumneavoastra, intr-un timp cat mai scurt. Pentru destinatiile care nu sunt in raza directa a firmei de curierat se vor percepe taxe de curierat suplimentare fata de cele afisate, conform calculului firmei de curierat. Acest fapt va va fi adus la cunostinta, urmand ca dumneavoastra sa ne confirmati daca expediem coletul.

Avand comanda confirmata telefonic vom trimite coletul. Firma de curierat va transmite un email prin care va informeaza ca urmeaza sa transporte coletul catre dumneavoastra. La sosirea coletului in punctul de lucru al firmei de curierat, apropiat locatiei dumneavoastra, curierul va transmite prin mesaj telefonic ca va face livrarea. Puteti lua legatura telefonic cu curierul pentru a stabili perioada cand sunteti de gasit la adresa indicata.

Modalitatile de plata sunt: plata la livrare direct la curier sau prin transfer bancar inainte de livrare - dupa ce sa stabilit si pretul de transport in functie de locatia destinatarului.

Conform legislatiei in vigoare, acceptam returnarea comenzilor in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului de catre client. Returnarea produselor se va face in ambalajul original si doar daca produsele nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre client. De asemenea va reamintim ca legea prevede ca vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie ( ex.: comenzi false, adresa falsa, neridicare colet, etc.) sa sesizeze autoritatile competente si sa solicite daune interese catre persoana care a facut comanda.

 Pentru comanda lansata pe site ,confirmata telefonic si care ajunge la dumneavoastra a doua zi lucratoare, in caz de refuz sau neridicare colet din diverse motive, vom solicita plata cheltuielilor de transport colet tur + retur si vom face toate demersurile catre autoritatile in drept pentru recuperarea acestor cheltuieli si celelalte care deriva din aceasta actiune.

Fata de cele de mai sus, legislatia prevede si anumite exceptii, respectiv consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

     - Contractul de furnizare a produselor al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

Incercam ca in cazul in care apar situatii neplacute sa le rezolvam amiabil si eficient, de aceea va rugam sa ne comunicati cat mai rapid problema pe care o intampinati.

Bifand casuta termeni si conditii inseamna ca ati luat la cunostinta de ceea ce scrie mai sus, comanda dumneavoastra fiind un contract la distanta in format electronic acceptat de legislatia in vigoare.